Bokshuse

H-huse

H-huse​ er det fleksible og individuelle hus

Et af vores mest populære typehuse til familien, der elsker en anderledes planløsning, individualitet og fleksibilitet i forbindelse med indretningen, er vores H-huse.

​Kun fantasien sætter grænser med H-huse

Boligen er delt op i to store afdelinger, der er forbundet af et smallere fællesareal med store glaspartier, hvoraf navnet h-huse også stammer, idet boligen former bogstavet H.

​H-huse er store og praktiske og opdeler naturligt boligen i en voksen- og en børneafdeling. Men H-husets store fordel er især de naturlige hyggekroge, der skabes omkring boligen, der uanset beliggenheden gør det muligt at finde sol, skygge eller læ på den ene, anden eller tredje side af boligen.

H-huse giver spændende indretning

Det er kun fantasien, der sætte grænser, når du skal indrette et H-hus.

Her er der plads til specielle og anderledes ønsker, og med H-huse kan vi tilbyde fleksible og individuelle løsninger, således at du får en bolig, der lever op til alle dine krav og familiens forskellige behov.

​Du kan se vores bud på tre forskellige H-huse herunder.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: rj@lm-huse.dk, telefon 75 15 15 22 eller sende os en besked via vores kontaktformular, såfremt du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om byg af et h-hus i Varde, Esbjerg, Bramming eller omegn.

TYPE H-160

TYPE H-165

TYPE H-170

Fladtagshuse

Skal drømmen om et arkitektonisk, eksklusivt og anderledes hjem realiseres, så tag LM Huse med på råd. Vi kan tilbyde en boligløsning med fladtagshuse, der opfylder enhver families behov for at sætte et unikt og personligt præg på boligen.

​Spændende planløsninger

Vores fladtagshuse er spændende typehuse, der med forskudte bygningshøjder og flade tage giver boligen et meget moderne og arkitektonisk udtryk.

Med dette typehus får du en bolig, hvor der er kælet for detaljen, hvor der er tænkt ud af boksen, og hvor familiemedlemmernes personlige behov er tænkt ind i indretningen.

​Fladtagshuse giver plads til anderledes og utraditionelle løsninger inden for indretning og planløsning. Med køkken og fællesarealet som omdrejningspunkt er boligen opdelt i to afdelinger til voksne og børn, hvor der er højt til loftet, og rummeligheden er god.

Fladtagshuse med integreret carport og høje vinduer

Alle vores fladtagshuse kommer som standard med en integreret carport og redskabsrum, mens de fleste vinduer i boligen går ned til gulvet.

​Ønsker du personlighed, fleksibilitet og et unikt design, så er fladtagshuse løsningen. Du kan se flere af vores løsninger herunder eller kontakte en af vores rådgivere, hvis du ønsker mere information fladtagshuse.

TYPE F-150

TYPE F-165

TYPE F-168

TYPE F-177

Kontakt os 75 15 15 22
Skriv til os
Funktionærer