opfylder enhver families behov

Fladtagshuse

Skal drømmen om et arkitektonisk, eksklusivt og anderledes hjem realiseres, så tag LM Huse med på råd. Vi kan tilbyde en boligløsning med fladtagshuse, der opfylder enhver families behov for at sætte et unikt og personligt præg på boligen.

​Spændende planløsninger

Vores fladtagshuse er spændende typehuse, der med forskudte bygningshøjder og flade tage giver boligen et meget moderne og arkitektonisk udtryk. Med dette typehus får du en bolig, hvor der er kælet for detaljen, hvor der er tænkt ud af boksen, og hvor familiemedlemmernes personlige behov er tænkt ind i indretningen.

​Fladtagshuse giver plads til anderledes og utraditionelle løsninger inden for indretning og planløsning. Med køkken og fællesarealet som omdrejningspunkt er boligen opdelt i to afdelinger til voksne og børn, hvor der er højt til loftet, og rummeligheden er god.

Fladtagshuse med integreret carport og høje vinduer

Alle vores fladtagshuse kommer som standard med en integreret carport og redskabsrum, mens de fleste vinduer i boligen går ned til gulvet.

​Ønsker du personlighed, fleksibilitet og et unikt design, så er fladtagshuse løsningen. Du kan se flere af vores løsninger herunder eller kontakte en af vores rådgivere, hvis du ønsker mere information fladtagshuse.

Fladtagshuse – TYPE F-150
Fladtagshuse – TYPE F-165
Fladtagshuse – TYPE F-168
Fladtagshuse – TYPE F-177
SSL REWRITE DONE