opfylder enhver families behov

H-Huse

H-Huse​ er det fleksible og individuelle hus

Et af vores mest populære typehuse til familien, der elsker en anderledes planløsning, individualitet og fleksibilitet i forbindelse med indretningen, er vores H-huse.

​Kun fantasien sætter grænser med H-huse

Boligen er delt op i to store afdelinger, der er forbundet af et smallere fællesareal med store glaspartier, hvoraf navnet h-huse også stammer, idet boligen former bogstavet H.

​H-huse er store og praktiske og opdeler naturligt boligen i en voksen- og en børneafdeling. Men H-husets store fordel er især de naturlige hyggekroge, der skabes omkring boligen, der uanset beliggenheden gør det muligt at finde sol, skygge eller læ på den ene, anden eller tredje side af boligen.

H-huse giver spændende indretning

Det er kun fantasien, der sætte grænser, når du skal indrette et H-hus. Her er der plads til specielle og anderledes ønsker, og med H-huse kan vi tilbyde fleksible og individuelle løsninger, således at du får en bolig, der lever op til alle dine krav og familiens forskellige behov.

​Du kan se vores bud på tre forskellige H-huse herunder. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: rj@lm-huse.dk, telefon 75 15 15 22 eller sende os en besked via vores kontaktformular, såfremt du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om byg af et h-hus i Varde, Esbjerg, Bramming eller omegn.

H-Huse – TYPE H-160
H-Huse – TYPE H-165
H-Huse – TYPE H-170
SSL REWRITE DONE