1 ½ plans huse

Vores halvanden plans hus er et klassisk og traditionelt hus med stueetage og førstesal med skrå vægge og unikke muligheder for indretning og anderledes detaljer.

​Med et halvanden plans hus får du en bolig, der er inspireret af 40’ernes smukke og stilrene murermester-villaer.

​Med den ekstra etage oven på stueplanen er det ikke blot muligt at få en smuk udsigt, men mulighederne for at skabe kreative og individuelle løsninger med små hyggekroge, fleksible planløsninger eller fælles aktivitetsrum til børn og teenagere er uendelige i et halvanden plans hus.

Dit unikke halvanden plans hus

Vi har gennem 40 år opført mange forskellige former for halvanden plans huse og leveret unikke og smukke løsninger med udgangspunkt i den enkelte families behov.

Vores halvanden plans hus bygger på et traditionelt dansk og moderne design, hvor vi sammen med dig som kunde sammensætter den perfekte løsning.

​Vi bygger halvanden plans hus i de bedste materialer og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med os som din professionelle samarbejdspartner, er du garanteret et individuelt typehus, der matcher dine ønsker og behov.

​Du er velkommen til at kontakte os på mail: rj@lm-huse.dk​ eller telefon 75 15 15 22​ for mere information omkring vores halvanden plans hus.

TYPE HP-164

TYPE HP-176

Kontakt os 75 15 15 22
Skriv til os
Funktionærer