Firmaprofil

Historien om LM huse

Siden bygmester Leo Madsen i 1965 etablerede LM Huse, har en markant udvikling fundet sted.

Fra solidt og lokalt forankret tømrer-mesterfirma til topprofessionel totalentreprenør. Det er vejen, vi som virksomhed er gået via et veltilrettelagt generationsskifte.

Vi bygger til erhvervslivet samt det private marked. En kompetence, vi gennem årene har fået stor erfaring med. Vores helt store kerneområde er dog i dag erhvervsbyggeri, som vi er eksperter i.

Det gælder i særlig grad dagligvarebutikker og andre kædebutikker, som vi har haft totalentrepriser på flere end 100 af.

Fagligheden i højsædet

Tillid, gennemtænkt rådgivning og ikke mindst et tæt samarbejde, hvor der spilles med åbne kort – det er kodeord for os som virksomhed, når vi løser opgaver for erhvervskunder såvel som private. Et godt forhold til kunderne er en yderst vigtig nøgle til at kunne følge deres drømme og behov.

Kvalitet i arbejdet er en anden. Det skal være i orden, og det skal være i orden til den tid, der er aftalt.

Fagligheden er derfor i højsædet hos vores cirka 50 medarbejdere. Vi har både de erfarne, men også de unge, hvilket sikrer den nødvendige innovation og kvalitet.

Stabilitet i alle faser

Vores kunder er sikret stabilitet og sikkerhed i alle byggeriets faser, fordi vi er et hold med den optimale ekspertise. Vi tager ansvaret på os og er med hele vejen fra idé til færdigt byggeri.

Og uanset hvor i landet vi bygger, sender vi altid vores bedste folk til lige netop det specifikke projekt.

Vi bygger dine drømme

Når du skal bygge nyt, er dine drømme vores udgangspunkt. LM huse tager ordet totalentreprise alvorligt og begynder helt fra bunden med hvert enkelt projekt.

Du kan lade dig inspirere af vores gennemarbejdede koncepter med mere end 50 års erfaring i branchen – og i et tæt samarbejde med vores dygtige team af medarbejdere får vi defineret lige præcis dine ønsker.

Det kan være alt lige fra tagets hældning og antal skillevægge til placering af stikkontakter og materialevalg.

Vi sikrer – via et tæt samarbejde – at du får det bedst mulige beslutningsgrundlag før byggestart.

Én samarbejdspartner

Hos LM Huse spænder vi bredt, når vi udvikler og opfører kvalitets byggeri.

Vi kan tilbyde alt fra de mere standardiserede muligheder til den total skræddersyede løsning.

Om det så er den ene eller anden løsning, du vælger, kan vi tage os af alt i hele byggeprocessen. Du skal dermed kun forholde dig til én samarbejdspartner i tiden fra bar byggegrund til nøglefærdigt byggeri.

Kontakt os 75 15 15 22
Skriv til os
Funktionærer