Knækhuse

Knækhuse​ til når pladsen er trang

Mangler I den perfekte løsning til en besværlig byggegrund, hvor pladsen er trang, så er et af vores knækhuse måske den helt rigtige løsning.

​Boligstil med anderledes detaljer

Knækhuse er en nyere byggestil og blev især populær i 90’erne på de grunde, hvor de typiske vinkel- eller længehuse ikke var velegnede. Knækhuse giver mulighed for en anderledes planløsning med mange spændende detaljer, og hvor der kan leges med indretningen.

​Vores knækhuse kommer i flere forskellige typer og kan opføres i en mindre udgave med ét ’knæk’ eller en større udgave med to ’knæk’. Med denne type bolig er det muligt at opdele boligen med fællesarealet i centrum af huset, ’i knækket’, og placere en voksen- og en børneafdeling i hver sin ende af knækhuset.

Knækhuse med individuelle løsninger

Denne boligform giver også mulighed for en hyggelig terrasse i knækket, hvorfor knækhuse også er et populært valg.

​Vi har mange års erfaring i opførsel af knækhuse i blandt andet Esbjerg, Bramming og Varde og kan hjælpe med at skræddersy en løsning, således du og din familie får en løsning, der matcher jeres individuelle behov.

Se de forskellige knækhuse herunder eller kontakt os for yderligere oplysninger. Ring på telefon 75 15 15 22 eller send os en mail på rj@lm-huse.dk. Vi sikrer en fremtidssikker, energioptimeret og moderne bolig med gennemført kvalitet og smukke detaljer.

TYPE K-150

TYPE K-160

TYPE K-185

Kontakt os 75 15 15 22
Skriv til os
Funktionærer