Længdehuse

Din drømmebolig med et længdehus

Vores længdehuse er det klassiske og stilrene hus, der opfylder enhver families behov.

​Hvad enten der er tale om senior parret, der blot skal bruge de mest nødvendige kvadratmeter, den unge familie, der skal bygge for første gang, eller den helt store familie, der ønsker et klassisk design med lidt ekstra plads til at udfolde sig på, så kan vores længdehuse opfylde alle behovene.

​Længdehuse er kendetegnet ved de rene linjer og den funktionelle indretning. Et længdehus er en moderne villa, der er nem at placere på hvilken som helst grund, og som giver store muligheder for at lege med indretningen.

Vores længdehuse kommer i flere forskellige størrelser alt efter, hvilken planløsning du har brug for. Herunder ses udvalget, men planløsningen er blot til inspiration. Vi skræddersyr længdehuset efter jeres behov, og der er stor mulighed for at sætte jeres helt eget præg på boligen.

​Vi bygger længdehuse efter vores kunders ønsker og krav og med tanke på den moderne families behov til en energioptimeret og fremtidssikret bolig.

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger om længdehuse. Vi kan kontaktes på telefon 75 15 15 22​ eller via vores kontaktformular.

TYPE L-105

TYPE L-128A

TYPE L-128B

TYPE L-135A

TYPE L-135B

TYPE L-140A

TYPE L-140B

TYPE L-148

TYPE L-158

Kontakt os 75 15 15 22
Skriv til os
Funktionærer