opfylder enhver families behov

Længdehuse

Din drømmebolig med et længdehus

Vores længdehuse er det klassiske og stilrene hus, der opfylder enhver families behov.

​Hvad enten der er tale om seniorparret, der blot skal bruge de mest nødvendige kvadratmeter, den unge familie, der skal bygge for første gang, eller den helt store familie, der ønsker et klassisk design med lidt ekstra plads til at udfolde sig på, så kan vores længdehuse opfylde alle behovene.

​Længdehuse er kendetegnet ved de rene linjer og den funktionelle indretning. Et længdehus er en moderne villa, der er nem at placere på hvilken som helst grund, og som giver store muligheder for at lege med indretningen.

Vores længdehuse kommer i flere forskellige størrelser alt efter, hvilken planløsning du har brug for. Herunder ses udvalget, men planløsningen er blot til inspiration. Vi skræddersyr længdehuset efter jeres behov, og der er stor mulighed for at sætte jeres helt eget præg på boligen.

​Vi bygger længdehuse efter vores kunders ønsker og krav og med tanke på den moderne families behov til en energioptimeret og fremtidssikker bolig.

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger om længdehuse. Vi kan kontaktes på telefon 75 15 15 22​ eller via vores kontaktformular.

Længdehuse – TYPE L-105
Længdehuse – TYPE L-128A
Længdehuse – TYPE L-128B
Længdehuse – TYPE L-135A
Længdehuse – TYPE L-135B
Længdehuse – TYPE L-140A
Længdehuse – TYPE L-140B
Længdehuse – TYPE L-148
Længdehuse – TYPE L-158
SSL REWRITE DONE