Vinkelhuse

Et vinkelhus er praktisk og klassisk på samme tid

En af vores mest populære typehuse er et vinkelhus som er en moderne klassiker, der kan tilbyde familien en praktisk og klassisk bolig.

​Naturlig børne- og voksenafdeling med vinkelhus

Ønsker du en moderne og eksklusiv bolig, hvor der er kælet for detaljen og plads til at slå sig løs, så er vores vinkelhus måske den helt rette løsning.

​Denne type bolig går aldrig af mode og har gennem årtier været med til at skabe boligmoden i boligkvarterer landet over.

Et vinkelhus er blandt andet populære på grund af det praktiske design, hvor vinklen på huset er med til at danne en naturlig hyggekrog og en ramme om terrassen, hvor familien i læ kan samles i de danske sommeraftener.

​Derudover er vinkelhus velegnet til at opdele boligen i to separate afdelinger, hvor børnene eller teenagerne kan få deres egen afdeling i den ene vinkel, og de voksne kan have deres egen afdeling med privat badeværelse og walk-in-closet i den anden vinkel.

Vinkelhuse efter jeres behov

Den naturlige opdeling i et vinkelhus placerer køkkenalrummet praktisk midt i boligen og bliver sammen med stuen samlingspunkt for familien.

Du kan se de forskellige typer af vinkelhuse herunder, ligesom du også er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 15 15 22​, på e-mail: rj@lm-huse.dk eller via vores kontaktformular for yderlige spørgsmål.

​Sammen skræddersyr vi det helt rigtige vinkelhus, der matcher lige præcis din families behov. Vi opfører vinkelhus i vores lokalområde, som er Varde, Bramming og Esbjerg.

TYPE V-153

TYPE V-160

TYPE L-173A

TYPE L-173B

TYPE L-182A

TYPE L-182B

Kontakt os 75 15 15 22
Skriv til os
Funktionærer